Onze diensten:

AXplain is sinds 2006 een intermediair van kennismanagement, met een focus op Microsoft Dynamics en het Microsoft platform. Ons dienstenaanbod richt zich op:


  • Werving & Selectie ERP Professionals (Dynamics 365F&O)
  • Detachering
  • Expert ManagementWerving & Selectie:

Bent u op zoek naar gekwalificeerde IT-professionals, dan kunnen wij u helpen bij het invullen van deze vacatures. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd en staan continu in contact met IT-professionals die een volgende stap willen maken in hun carrière.
Graag gaan wij voor u aan de slag. Dat kan gaan om een individuele zoekopdracht, maar wij kunnen ook afspraken maken voor het structureel zoeken van gekwalificeerde kandidaten. 

Wij werken op basis van no cure, no pay. Uiteraard gaan wij er van uit dat wij de juiste kandidaten voor uw organisatie kunnen vinden, komt er geen match tot stand, dan maakt u geen overbodige kosten. De fee die wij berekenen voor werving en selectie is afhankelijk van de functie en het daarbij horende salaris. Wij bieden de mogelijkheid de fee in 12-maandelijkse termijnen te betalen (wordt de arbeidsovereenkomst tussentijds verbroken, dan vervallen de resterende termijnen)

Detachering:

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling van uw vacatures dan kan detachering uitkomst bieden. Wij staan in contact met een grote groep zelfstandige IT-specialisten. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij u in contact brengen met de juiste kandidaten.

Wij bemiddelen bij het tot stand komen van de juiste afspraken tussen uw organisatie en de zelfstandig specialist. Voor onze diensten berekenen wij een fee die gebaseerd is op de functie en periode van detachering.

Expert Management:

Heeft uw organisatie behoefte aan specifieke  ERP kennis. Kennis om antwoord te krijgen op vragen met betrekking tot de implementatie van uw ERP systeem. AXplain staat in contact met een netwerk van zeer ervaren ERP specialisten, professionals met een zeer ruime ervaring en kennis op diverse ERP domeinen.


Met onze service krijgt u eenvoudig toegang tot deze kennis. Geen langdurige contracten en afspraken, maar direct ondersteuning op uw vragen van een Expert, voor enkele uren of maximaal enkele dagen. Niet ter vervanging van uw implementatie team, maar een mogelijkheid tot het verkrijgen van nieuwe inzichten en oplossingen. 


Wij bieden Expert Management op het gebied van: 


  • ERP Selectie (inkoop van software en diensten)
  • Implementatie recovery (ondersteuning bij implementaties die moeizaam verlopen)
  • Deelname in stuurgroepen ERP implementaties
  • Expert panels (toegang tot specifieke ERP kennis)
  • Begeleiding/advies digitale transformatie
  • Second opinions ERP implementaties
  • Partner support (transformatie naar de Cloud)