Onze diensten

Onze Specialisatie:

Sinds 2006 richt AXplain zich op de werving, selectie en detachering van IT-medewerkers met een specialisme in:


■ Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations 

■ Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) 

■ Microsoft PowerPlatform (BI en Apps)

■ Microsoft Azure, AI, IOT

Maar ook:

Uiteraard kunnen wij uw organisatie ook helpen als het gaat om kennis van eerdere versies van Dynamics AX (Versie 4, 2009, 2012). 

Steeds vaker bemiddelen wij bij het invullen van vacatures waar kennis van SAP, Infor, Netsuite of Exact Software gewenst is. 

Werving & Selectie:

Bent u op zoek naar gekwalificeerde IT-professionals, dan kunnen wij u helpen bij het invullen van deze vacatures. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd en staan continu in contact met IT-professionals die een volgende stap willen maken in hun carrière.
Graag gaan wij voor u aan de slag. Dat kan gaan om een individuele zoekopdracht, maar wij kunnen ook afspraken maken voor het structureel zoeken van gekwalificeerde kandidaten. 

Wij werken op basis van no cure, no pay. Uiteraard gaan wij er van uit dat wij de juiste kandidaten voor uw organisatie kunnen vinden, komt er geen match tot stand, dan maakt u geen overbodige kosten. De fee die wij berekenen voor werving en selectie is afhankelijk van de functie en het daarbij horende salaris. Wij bieden de mogelijkheid de fee in 12-maandelijkse termijnen te betalen (wordt de arbeidsovereenkomst tussentijds verbroken, dan vervallen de resterende termijnen)

Detachering:

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling van uw vacatures dan kan detachering uitkomst bieden. Wij staan in contact met een grote groep zelfstandige IT-specialisten. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij u in contact brengen met de juiste kandidaten.

Wij bemiddelen bij het tot stand komen van de juiste afspraken tussen uw organisatie en de zelfstandig specialist. Voor onze diensten berekenen wij een fee die gebaseerd is op de functie en periode van detachering.