Actueel aanbod

Van jong talent tot aan ervaren medewerkers. Wij hebben of vinden de professional die u zoekt voor uw organisatie. In de huidige markt wordt er veel wendbaarheid en flexibiliteit gevraagd van uw organisatie. Met detachering biedt Axplain u de zekerheid en flexibiliteit van professionals. Door u deze mogelijkheid te bieden zit u niet vast aan hoge personeelskosten en vaste arbeidscontracten.
Bent u op zoek naar een professional voor de invulling van een vaste functie binnen uw organisatie? Door ons netwerk hebben wij of vinden wij snel de perfecte kandidaat voor u.
Kijk voor het aanbod van de juiste professional hieronder of neem contact met ons op.

Ervaren ERP Projectmanager (Datamigratie Specialist)

Wij bemiddelen voor een ervaren ERP Projectmanager (Scrum gecertificeerd). Deze kandidaat werkt zelfstandig en is op korte termijn op projectbasis beschikbaar. In de afgelopen jaren heeft deze Projectmanager diverse ERP projecten succesvol afgerond. 


De ervaring van deze projectmanager is een meerwaarde voor iedere implementatie, waarbij deze kandidaat in staat is het projectteam beter te laten functioneren. Zijn financiële kennis en ruime ervaring met datamigraties gebruikt hij graag bij het aansturen van het project, waarbij zijn ‘hands-on’ mentaliteit kenmerkend is. Naast actuele kennis van Microsoft Dynamics heeft deze kandidaat ervaring met SAP, Oracle en Exact Software.

Created with Sketch.

Is uw organisatie op zoek naar een ervaren ERP Projectmanager met inhoudelijke ERP kennis, neem dan contact op met AXplain: contact@axplain.nl

Ervaren Manager (C-Level)

Voor een zeer ervaren kandidaat zijn wij op zoek naar een nieuwe uitdaging op C-Level management niveau.
 
Onze kandidaat heeft aantoonbaar leadership ervaring in het aansturen van middelgrote Microsoft Partner organisaties. Tevens heeft hij meerdere organisaties getransformeerd naar een nieuw verdienmodel in de Cloud. 
 
De interesse van onze kandidaat gaat uit naar een Microsoft Partner organisaties en naar start ups in de ICT branche.

Created with Sketch.

Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek met deze zeer ervaren kandidaat neem dan contact met ons op.

Projectmanager ERP

Wij bemiddelen voor een ervaren ERP Projectmanager (Detachering). Deze kandidaat heeft een ruime ervaring (20+ jaar) en groot aantal ERP implementaties succesvol afgerond.  De kracht van deze kandidaat ligt in het op gang brengen van implementaties die ‘moeizaam’ verlopen. De werkzaamheden kunnen zowel bestaan uit het actief aansturen van de projectteams alsook het adviseren van de opdrachtgever (stuurgroep participatie).

Created with Sketch.

Neem contact op met AXplain voor meer informatie en beschikbaarheid.