Actueel aanbod

Van jong talent tot aan ervaren medewerkers. Wij hebben of vinden de professional die u zoekt voor uw organisatie. In de huidige markt wordt er veel wendbaarheid en flexibiliteit gevraagd van uw organisatie. Met detachering biedt Axplain u de zekerheid en flexibiliteit van professionals. Door u deze mogelijkheid te bieden zit u niet vast aan hoge personeelskosten en vaste arbeidscontracten.
Bent u op zoek naar een professional voor de invulling van een vaste functie binnen uw organisatie? Door ons netwerk hebben wij of vinden wij snel de perfecte kandidaat voor u.
Kijk voor het aanbod van de juiste professional hieronder of neem contact met ons op.

Senior Lead Consultant Microsoft Dynamics AX

Per heden beschikbaar een Senior Lead Consultant Microsoft Dynamics AX. Deze kandidaat beschikt over een uitgebreide kennis van Microsoft Dynamics AX (AX2012, D365) alsook over Project Management skills. De ruime ervaring is de afgelopen 15+ jaar opgedaan op een groot aantal (internationale) projecten. 

Created with Sketch.

Neem contact op met AXplain voor meer informatie en beschikbaarheid.

Projectmanager ERP

Wij bemiddelen voor een ervaren ERP Projectmanager (Detachering). Deze kandidaat heeft een ruime ervaring (20+ jaar) en groot aantal ERP implementaties succesvol afgerond.  De kracht van deze kandidaat ligt in het op gang brengen van implementaties die ‘moeizaam’ verlopen. De werkzaamheden kunnen zowel bestaan uit het actief aansturen van de projectteams alsook het adviseren van de opdrachtgever (stuurgroep participatie).

Created with Sketch.

Neem contact op met AXplain voor meer informatie en beschikbaarheid.

Hoofd Administratie / Controller 

Voor een ervaren Controller/Hoofd Administratie zijn wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Onze kandidaat heeft zijn HBO opleiding succesvol afgerond en is in 2001 met zijn actieve loopbaan gestart. In de afgelopen jaren heeft hij bij diverse ondernemingen ruime ervaring opgedaan in het financiële domein. 

Created with Sketch.

Onze kandidaat is op zoek naar een prettige werkomgeving waarbij hij zijn kennis op een goede manier kan gebruiken en etaleren. Hij zoekt een bedrijf/organisatie waarbij hij van toegevoegde waarde kan zijn.

In de afgelopen jaren vielen een aantal belangrijke taken onder de verantwoordelijkheid van deze kandidaat:

  • Management Rapportages
  • Opstellen budgetten en forecast
  • Jaarafsluiting
  • Aangiftes omzetbelasting en loonbelasting
  • Wagenparkbeheer, verzekeringen en pensioenen
  • Het verzorgen van periodieke Liquiditeitsplanning en cashflow overzichten

De uitstekende communicatieve vaardigheden van deze kandidaat maken hem een goede gesprekspartner voor het management en directies.

Onafhankelijk adviseur, toezichthouder, bestuurder

AXplain staat in contact met een zeer ervaren, onafhankelijke leverancier van “nuchtere, zakelijk wijsheid” Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring op het hoogste bestuurlijk niveau verleent hij diensten als adviseur, toezichthouder, of gewoon als klankbord. 

Onze relatie kent een imposante carrière van 38 jaar, laatstelijk als CEO van een internationale onderneming. Daarmee kan hij bogen op een grote operationele kennis en bestuurlijke ervaring in innovatieve organisaties. Daarnaast vervulde hij een toezichthoudende rol in enkele RvC’s van middelgrote ondernemingen en stichtingen..

Zijn stijl van werken wordt naast inzet en commitment, vooral gekenmerkt door begrip voor de grote (strategische) lijnen en voor de menselijke factor. Nuchter, energiek, pragmatisch, met goede antennes voor de verhoudingen staat hij zowel teams als individuen bij in de verandering van koers of de verbetering van werkprocessen en persoonlijke performance.

Created with Sketch.

Voor uw organisatie is dit een unieke kans om gebruik te kunnen maken van deze unieke kennis en skills.

Sr. Dynamics 365/AX2012 Consultant - Solution Architect

Wij bemiddelen voor een Sr. Dynamics Consultant/Solution Architect. Deze kandidaat heeft uitgebreide kennis van Dynamics AX2012 en Dynamics 365 en is per augustus 2 dagen per week beschikbaar. Vooral voor logistieke bedrijven is dit een zeer geschikte professional. 

Created with Sketch.

Neem contact op met AXplain voor meer informatie en beschikbaarheid.

Financieel- en/of Business Controller, Project Controller

AXplain is aan het bemiddelen voor een ervaren Financieel Specialist. 

Onze relatie beschikt over een uitgebreid CV (25+ jaar ervaring) en is per heden beschikbaar op ZZP basis. 

Created with Sketch.

Deze professional is direct inzetbaar voor: 

- Financieel Management, Financial- en Business Control
- Budgettering, outlook en forecast
- Periode-, maand- jaar rapportages inclusief consolidaties
- Efficiënt inrichten van administraties waardoor adequaat gerapporteerd kan worden
- Analyse en verbeteren toepasbaarheid van KPI’s
- Opzetten en/of verbeteren van AO/IC
- Verbeteren van financiële processen (Proces Besturing Informatie)
- Integratie van administraties bij fusie of samengaan van ondernemingen
- Investeringsvraagstukken (ROI, ROS)  
- Begeleiding en advisering bij aanschaf van software applicaties
- Ondersteuning bij implementatie van software 
- Advisering en implementatie verbetering software applicaties
- Begeleiding van vendor due diligence / due diligence
- Advisering financiering van de onderneming
- Begeleiding aangiften belastingen
- Sparringpartner management/directie/aandeelhouders

Wilt u in contact komen met deze kandidaat, of wilt u nadere inzage in de zeer uitgebreide CV, neem dan contact met ons op. 

Softwareontwikkelaar/architect (Microsoft Azure)

Voor een Softwareontwikkelaar/architect met een sterke focus op het Microsoft Azure Cloud platform zijn wij op zoek naar een nieuw project (Detachering). In zijn rol adviseert en ondersteunt deze kandidaat klanten bij het ontwerpen, bouwen en migreren van applicaties. Bij veel grote organisaties heeft hij zijn kennis van Cloud en software ontwikkelen ingezet om schaalbare oplossingen te realiseren. Deze ervaren softwareontwikkelaar/architect is per direct beschikbaar

Created with Sketch.

Wilt u in contact komen met deze kandidaat, neem dan contact met ons op. 

Software Architect (Microsoft Platform)

Bent u op zoek naar een ervaren Software Architect (op met name het Microsoft platform). Wij bemiddelen voor deze allround kandidaat die per augustus beschikbaar is (Detachering). Deze kandidaat heeft een zeer ruime ervaring met een groot aantal Microsoft applicaties (Sharepoint, Office 365, C# etc.). Een uitgebreide CV is op aanvraag beschikbaar.

Created with Sketch.

Wilt u in contact komen met deze kandidaat, neem dan contact met ons op. 

UX/UI Designer

Wij bemiddelen voor een UX/UI Designer (Detachering). Deze creatieve UX/UI designer/grafisch vormgever is per direct beschikbaar. Naast het doen van onderzoek naar de gebruikerswensen van de stakeholders en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke applicaties is deze professional ook in staat om traditionele uitingen zoals brochures, logo’s en andere (huisstijl) uitingen te ontwerpen. 

Created with Sketch.

Wilt u in contact komen met deze kandidaat, neem dan contact met ons op. 

ICT Consultant

Ervaren consultant die zowel functioneel als technisch breed inzetbaar is.

Created with Sketch.

Gedreven consultant met uitgebreide kennis van Dynamics 365, AX2012, X++, AIF en SharePoint. Aantoonbare ervaring als technisch consultant en release manager.

Microsoft Dynamics Technisch Consultant / Technical Lead

Zeer ervaren Technisch consultant (Dynamics 365, AX2012), HBO niveau.

Created with Sketch.

Consultant met jarenlange (aantoonbare) ervaring. Breed inzetbaar op technisch vlak. Kandidaat is assertief en werkt graag in team om het beste resultaat te behalen.